Benvolguts/des,


Assabentats de la iniciativa d'ocupar l'espai públic amb un "Dissabte Roig" que organitza ICV-EUiA per explicar la ciutadania propostes d'esquerres per a combatre la crisi i escoltar-la el proper dia 17 d'abril, i davant la propera contesa electoral en la que el poble de Catalunya es juga poder tenir un govern d'esquerres que pugui avançar més encara en la defensa dels interessos populars o, per contra, patir una involució de dretes, des de la Fundació Pere Ardiaca volem expresar-vos tot el nostre suport, així com la nostra adhesió a la iniciativa.

Durant la mateixa jornada, i com venim fent anualment, la Fundació Pere Ardiaca agruparà amics, socis i col.laboradors en una vetllada que aques any tincrà com a tema central "Catalunya necessita solucions d'esquerres" per mostrar el nostre compromís amb la cruïlla política amb que el nostre poble es trobarà en les properes eleccions. La nostra voluntat és clara: Al nostre poble li cal un govern d'esquerres, li cal guanyar en organització i articulació de l'esquerra social i li cal avançar en una hegemonia d'esquerres.

I és que Pere Ardiaca, de qui portem el nom, va ser un gran defensor i de la necessitat de la unitat en moments molt imporants de la nostra història. Va tenir un paper destacat a la constitució del Front d'Esquerres i va impulsar el treball unitari en els moments claus de la sortida del franquisme. No podem restar al marge d'aquest llegat i ens hi mullem a fons per l'esquerra, per la seva unitat i per la seva majoria
D'altra banda, ens agradaria destacar que aquest any el Premi Serradell Roman serà pel professor Vicenç Navarro.

Vicenç Navarro ha contribuït decissivament com a acadèmic i articulista a denunciar les impostures de la dreta mediàtica i acadèmica que ha estat atacant les polítiques d'esquerres des del principi de constitució del govern catalanista i d'esquerres i que també està promocionant mesures contra els treballadors com l'augment de l'edat de jubilació i la reducció del la indemnització per acomiadament improcedent amb arguments suposadament "tècnics".

Per tant, considereu aquest acte una contribució més a aquest Dissabte Roig i quedeu convidats i convisades a participar.

Divendres 9 d’abril de 2010

Salut i bon treball!


Celestino Sánchez
President de la Fundació Pere Ardiaca

VI SOPAR ANUAL DE LA FUNDACIÓ dissabte 17 d’Abril del 2010 a les 21h
(obrim portes a les 20.30) a les Cotxeres de Sants.

.El preu del sopar serà de: 30€, 25€ per famílies, i 20€ per a joves i aturats/des
FUNDACIÓ PERE ARDIACA
www.fpereardiaca.org

Etiquetes de comentaris:





Tw
Fb
G+