Organitza: Fundació Pere Ardiaca
19h. Lloc: Ateneu Roig. Ciudad Real 25 ( Vila de Gràcia)

La Fundació Pere Ardiaca continua aquest espai de debat de proximitat. Ho fa a l'Ateneu Roig, de recent apertura, i estrenant un format de debat on un presentador presenta breument el tema a tractar per sotmetre-ho a debat.

I és que més que mai ens toca trobar-nos i discutir per actuar, per prendre part activa en els aconteixements que se succeixen vertiginosament i que modelen el nostre futur i el de les properes generacions: la sortida a la crisi que ens volen imposar les classes dominants amb plans d'ajustos i polítiques neoliberals que beneficien els qui han creat la crisi, així com el nostre futur com a nació que es veu afectada per las involució democràtica associada a aquestes solucions antipopulars i autoritàries.

Un govern d'esquerres a Catalunya, la possibilitat del qual es decideix a les eleccions del 28-N, ha de ser un element molt important per resistir aquests embats de les classes dominants contra les condicions de vida de les majories i que les dretes catalanes recolzen entusiasmades i expressen nítidament amb les seves propostes..


12 novembre Ajust neoliberal, resposta social i cicle polític
Presenta: Celestino Sánchez, President de la Fundació Pere Ardiaca

19 novembre Debat. Què volem d’un govern d’esquerres a Catalunya per al futur immediat?
Presenta: Judith Calabria, Membre de la Junta Directiva de l’Ateneu Roig

3 desembre. Debat. Un nou escenari polític a Catalunya. Perspectives per avançar per l'esquerra
Presenta: David Casassas, membre del co.l.ectiu Inflexió, de la Junta de l’Ateneu Roig i del Consell Editorial de Sin Permiso

Etiquetes de comentaris: ,

Tw
Fb
G+