Els Cafès són una activitat regular de la Fundació Pere Ardiaca que es realitza tots els divendres a les 19h a la seu de la Fundació.

Es tracta d'una tertúlia de "proximitat", amb cafè i pastes, un tema a debatre i un/a ponent que fa una exposició inicial.

Pretenem potenciar una tradició cultural tan nostra com és la tertúlia, abordant qualsevol tema sense crispació, en un ambient relaxat que permeti escoltar les posicions de l'altre i aprofundir en el tema abordat, des de totes les perspectives existents, analitzant les seves possibles dificultats i solucions.

Volem que els Cafès dels Divendres esdevinguin un espai per debatre, des d'una perspectiva crítica, horitzontal i participativa tots aquells temes que ens preocupen, potenciant la creació d'un espai intergeneracional, amb la participació de totes les associacions i entitats del nostre país. Prioritzem totes aquelles expressions individuals i col·lectives que fomentin la creació de noves formes de participació i transformació social en l'àmbit cultural i social.

Els Cafès del Divendres tenen lloc de 19h a 21h a la seu de la Fundació, Av. Portal de l'Angel, 42, 2on-A, Barcelona.


Els Cafès del Divendres 2009/10:





Etiquetes de comentaris: ,





Tw
Fb
G+